Introductie 4-daagse De Kiezel in Groningen

GRONINGEN

De studentenverenigingen Ad Tempus Vitae, FFJ Bernlef, Cleopatra ASG, GSV en Unitas SG houden van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 februari de Kiezeldagen Groningen.

De studentenvereniging laten tijdens de Kiezel zien wat ze in huis hebben. Verder zijn - voor studenten en scholieren - activiteiten georganiseerd als een kroegentocht, pubquizzen, diners en liveoptredens van bands.

Kiezel

De Kiezel is al langer een begrip in Groningen maar het is dit jaar opnieuw uitgevonden. 5 verenigingen hebben hiervoor hun krachten gebundeld. "Voor studenten die al een tijdje in Groningen studeren maar nog wat missen in hun studentenleven is de Kiezel de perfecte uitkomst", stelt Robin van Ommen, voorzitter van het Kiezelbestuur. "Zo kun je meelopen met de kroegentocht op donderdag en de sfeer proeven bij de verschillende verenigingen." De kroegentocht op donderdag 16 februari start om 21.00 uur in de sociëteit van F.F.J. Bernlef.

Auteur

Marc Jansen