Theaterconcert Tangarine in De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Tangarine staat zaterdag 4 maart met het theaterconcert ‘From Tucson With Songs’ in De Oosterpoort in Groningen.

Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks. Zij gaan met hun nieuwe theatertour terug naar hoe ze ooit zijn begonnen. Als 2 jongens met 2 gitaren en 2 stemmen. Jongens met een hunkering naar eerlijke, loepzuivere, persoonlijke muziek.

Tucson

De mannen van Tangarine trokken dwars door hun favoriete land Amerika en voelden bij alles wat ze zagen de melodieën als vanzelf opwellen. Einddoel van de reis was Tucson, Arizona, waar het duo een nieuw album opnam in samenwerking met de Amerikaanse rootsband Calexico. Het theaterconcert ‘From Tucson With Songs’ is het reisverslag van hun pelgrimage. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 16 euro) zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl. https://youtu.be/GT5plMidotM

Auteur

Marc Jansen