Gratis bloeddrukmetingen bij Vegro in Groningen

Groningen

 De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is.

Vegro houdt daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 1 maart is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom bij Vegro in  Groningen, een afspraak maken is niet nodig. De adressen van de winkels zijn:  Griffeweg 11-15  en Berkenlaan 2-43 in Groningen Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

Auteur

Cindy Houwen