Keuzestress op De Hoogte in aflevering 8 van 'Uut de Hoogte'

GRONINGEN

In de nieuwste aflevering van 'Uut de Hoogte' is het tijd voor de verkiezingen, en dat levert een hoop kiespijn op.

Aflevering 8 van het theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte' is vanaf dinsdag 28 februari tot en met zaterdag 11 maart te zien in het Der Aa-theater in Groningen. Deze aflevering – 'Kiezen' - is de tweede in een reeks van 6 nieuwe voorstellingen van het tweede seizoen van het succesvolle theaterfeuilleton. Er zijn nog kaartjes voor deze aflevering te krijgen. "Iedereen die de voorstelling wil bezoeken doet er wel goed aan niet te lang te wachten, want de laatste dagen is er weer een heuse run ontstaan op de kaartjes", weet marketingmedewerker Rosa Veldman.

Verkiezingen

In aflevering 8 is het tijd voor de verkiezingen en voor Erwin P. Dijksterhuis betekent dat een groot dilemma. Van een test op het internet wordt hij ook niet stemwijzer. Daan ontdekt een nieuw Halmatalent, maar of hij daar nou zo blij mee is? Ondertussen laat Bolhuis de stembusvrijwilligers kennismaken met het nieuwe beleid in het Cortinghuis en de gebruiken op De Hoogte.

Uut de Hoogte

'Uut de Hoogte' is bedacht door regisseur Jack Nieborg en wordt geschreven door Frank den Hollander en Jan Veldman. Kaartjes voor de voorstelling zijn te krijgen via de website www.uutdehoogte.nl en via de VVV in Groningen. Wie de vorige afleveringen gemist heeft, hoeft zich geen zorgen te maken: de voorstellingen zijn ook prima los van elkaar te zien. Bovendien wordt er na elke aflevering een terugblik op de website gezet.

Auteur

Marc Jansen