Informatiebijeenkomst 'Werken aan Tinnitus' bij GGMD in Groningen

GRONINGEN

Bij GGMD voor Doven en Slechthorenden in Groningen wordt donderdag 2 maart een informatiebijeenkomst gehouden over het programma 'Werken aan Tinnitus'. 

Tinnitus (oorsuizen) wordt vaak ervaren als heftig en ingrijpend, en kan problemen geven als vermoeidheid, slapeloosheid, slechte concentratie, angst en depressie. Veel mensen die last hebben van tinnitus, hebben te horen gekregen dat ze ermee moeten leren leven. Maar hoe doe je dat als het de hele dag gilt, piept, ruist of bromt in je hoofd?

Werken aan Tinnitus

Klinisch neuropsycholoog Olav Wagenaar, auteur van het boek ‘Eerste Hulp Bij Oorsuizen’, heeft GGMD geadviseerd bij de ontwikkeling van het programma 'Werken aan Tinnitus'. Dit programma bestaat uit een algemene cursus voor iedereen met tinnitus en 2  vervolgtrainingen die aansluiten bij de ernst van de klachten en de hulpvraag. Mensen die last hebben van tinnitus en de gevolgen daarvan beheersbaar willen maken, kunnen zich tijdens de informatiebijeenkomst bij GGMD voor Doven en Slechthorenden laten informeren over het programma. Aanmelden: groningen@ggmd.nl.

Auteur

Marc Jansen