Longpunt Groningen in teken acceptatie longziekte

GRONINGEN

Het Longfonds houdt woensdag 8 maart een Longpunt Groningen in de Immanuelkerk in Groningen. Onderwerp is: ‘Accepteren van je longziekte en omgaan met onbegrip in je omgeving’.

Met Jenneke Wiskerke-Lodder, psycholoog bij het UMCG Centrum voor Revalidatie, wordt gesproken over het accepteren van een chronische longaandoening. Wat betekent dat voor de patiënt en voor zijn of haar partner? Aansluitend aan het programma is er alle ruimte voor vragen en discussie.

Longpunt Groningen

Longpunt Groningen is een maandelijkse ontmoeting voor mensen met een long-, hart- & vaataandoening. Patiënten en hun partners krijgen actuele informatie en praktische tips. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken. Meer informatie: www.groningen.longfonds.nl

Auteur

Marc Jansen