Sonja Barend te gast in Der Aa-kerk in Groningen

Groningen

GRONINGEN - Sonja Barend wordt donderdag 9 maart in de Der Aa-kerk in Groningen geïnterviewd door Han Borg. Onderwerp is Barends nieuwe boek 'Je ziet mij nooit meer terug'.

GRONINGEN - Sonja Barend wordt donderdag 9 maart in de Der Aa-kerk in Groningen geïnterviewd door Han Borg. Onderwerp is Barends nieuwe boek 'Je ziet mij nooit meer terug'. Sonja Barend (1940) was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Sonja Barends heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen.

Je ziet mij nooit meer terug

Achter Barends elegante en intelligente verschijning gaat een aangrijpend oorlogsverleden schuil. In haar boek 'Je ziet mij nooit meer terug' zoekt ze naar antwoorden op haar eigen vragen die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. In deze memoires probeert ze inzicht te geven in hetgeen haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald.

De bijeenkomst, die is georganiseerd door Bijzondere Locaties Groningen en De Culturele Onderneming, begint om 20.00 uur. Entree: € 15.

Auteur

Marc Jansen