'Diversiteit in politiek en samenleving' bij FNV in Groningen

GRONINGEN

Het regiokantoor van de FNV in Groningen is vrijdag 3 maart toneel van de bijeenkomst 'Diversiteit in politiek en samenleving'.

Kandidaat-Tweede Kamerlid en ex-vicevoorzitter van de FNV Gijs van Dijk (PvdA), voorzitter John Leerdam van het Netwerk Diversiteit van de PvdA, Arnoud Hoogsteen, beleidsadviseur Lokaal Beleid FNV Vakcentrale en SER Noord-Nederland-lid, en kandidaat-Tweede Kamerlid Reshma Roopram (PvdA) gaan in deze bijeenkomst in gesprek over diversiteit en inclusie in politiek en samenleving. Verder werken wethouder Roeland van de Schaafvan de gemeente Groningen, fractievoorzitter Carine Bloemhoff van de PvdA Groningen en vice-voorzitter Gina Olthof van de afdeling Groningen van de PvdA mee. De bijeenkomst wordt geleid door Tjeerd van Dekken. Aanvang: 19.30 uur.

Auteur

Marc Jansen