Proeverij bij opening nieuwe winkel Stichting Terre des Hommes Groningen

GRONINGEN

Commissaris van de koning René Paas verricht zaterdag 4 maart de officiële opening van de nieuwe winkel van Stichting Terre des Hommes Groningen. Hij wordt hierin bijgestaan door zanger Bert Hadders, die speciaal voor Terre des Hommes een lied gecomponeerd heeft.

Terre des Hommes is een internationale hulporganisatie die zich inzet voor kinderen die in onveiligheid moeten opgroeien. Terre des Hommes Nederland steunt ruim 300 projecten die worden bedacht en uitgevoerd door lokale projectpartners. De Terre des Hommes-winkel in Groningen verkoopt tweedehands dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, sieraden, kleine huisraad, curiosa, speelgoed, boeken, cd’s en lp’s.

Proeverij

De officiële openingshandeling van de winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 83 is om 10.30 uur. Om 13.00 uur start een proeverij van wereldgerechten uit het Terre des Hommes-kookboek. En terwijl de volwassenen kennis maken met wereldse hapjes, kunnen kinderen diverse spellen spelen, beschikbaar gesteld door de Purperen Draak. Het programma wordt om 15.00 uur afgesloten met een optreden van de Groninger folkband Heavy Clay. Meer informatie: www.terredeshommes.nl www.tdhgroningen.nl

Auteur

Marc Jansen