Amsterdam Sinfonietta met Typhoon in De Oosterpoort

GRONINGEN

Strijkorkest Amsterdam Sinfonietta staat 8 januari 2018 met rapper Typhoon in De Oosterpoort in Groningen. Kaarten (à 12,50 euro) voor dit concert zijn vanaf woensdag 1 maart 10.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort en via de-oosterpoort.nl. 

Het gezamenlijke optreden vindt plaats in het kader van de jaarlikse concertreeks 'Breder dan klassiek' van Amsterdam Sinfonietta. In deze reeks gaat het strijkorkest een samenwerking aan met artiesten van buiten de klassieke wereld, waarbij beide partijen uit hun comfortzone stappen. De eerstvolgende tour is met zanger en rapper Typhoon, geliefd om zijn overtuigende podiumpresentatie en betrokken teksten, én special guest Jef Neve, de succesvolle Belgische jazzpianist.

Auteur

Marc Jansen