Voorvertoning korte film Glimina Chakor bij GroenLinks

GRONINGEN

Onder de noemer Glimina Chakor zoekt 'De Verbinding' heeft het Groninger GroenLinks-raadslid Glimina Chakor een documentaire gemaakt over 'nieuwe Groningers'. In het onderkomen van GroenLinks aan de Coehoornsingel 87 in Groningen staat zaterdag 4 maart een voorvertoning van deze korte film geprogrammeerd. 

Voor haar documentaire interviewde een aantal van deze nieuwe Stadjers. Doel was te ontdekken hoe het is om als vluchteling in Groningen terecht te komen. De voorvertoning is in aanwezigheid van Tweede Kamerlid Linda Voortman. Zij gaat in gesprek met een aantal van de geïnterviewde mensen die een nieuw leven proberen op te bouwen in Stad. De voorvertoning, bedoeld voor nieuwe én oude Groningers, begint om 16.00 uur. Entree: gratis. https://youtu.be/FeG9u4pf-Y4

Auteur

Marc Jansen