D66 Onderwijsavond met Paul van Meenen en Henk Pijlman

GRONINGEN

Het Platform Onderwijs van D66 Groningen heeft voor zaterdag 4 maart een onderwijsavond met Paul van Meenen en Henk Pijlman georganiseerd. Deze bijeenkomst, georganiseerd in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen, vindt plaats in Land van Kokanje in Groningen.

Paul van Meenen zit sinds 2012 voor D66 in de Tweede Kamer. Hij zet zich als onderwijswoordvoerder in voor kleinere klassen en een conciërge op elke school. Henk Pijlman is bestuursvoorzitter van de Hanzehogeschool Groningen én Eerste Kamerlid namens D66. Als onderwijswethouder was verantwoordelijk voor de start van de vensterscholen in Groningen. Dit concept is daarna landelijk gekopieerd. In Land van Kokanje geven zij - in een korte toespraak - hun visie op onderwijs. Aansluitend kunnen aanwezigen de beide volksvertegenwoordigers vragen stellen. Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen