Guus Meeuwis met The Monkey Sandwich Band naar De Oosterpoort

GRONINGEN

Guus Meeuwis gaat toeren met The Monkey Sandwich Band. En deze tournee doet ook Groningen aan. Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band staan woensdag 6 september in De Oosterpoort in Groningen.

The Monkey Sandwich Band? Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen. In 2010 door Guus bedacht omdat hij de liedjes van zijn plaat 'Armen Open' wilde laten groeien voor ze werden opgenomen, in 2013 weer tot leven geroepen voor zijn album 'Het Kan Hier Zo Mooi Zijn' en ditmaal uit de kast getrokken voor het album dat hij medio mei 2018 zal uitbrengen. Kaarten (à 32,50 euro) zijn vanaf zaterdag 11 maart 11.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl.

Auteur

Marc Jansen