'Komt een kind bij de dokter' in The Big Building

GRONINGEN

In The Big Building in Groningen wordt dinsdag 7 maart het symposium '‘Komt een kind bij de dokter’ gehouden.

Dit door zorgcoöperatie Coöperatie Dichtbij georganiseerde symposium gaat over de nieuwste ontwikkelingen binnen de (palliatieve) kindzorg en begeleiding mét een focus op ziekenhuisverplaatste zorg. Sprekers zijn onder anderen Jan Peter Rake (kinderarts in het Martini Ziekenhuis en werkzaam bij KinderThuisZorg), Eva Schmidt-Cnossen (projectmanager Stichting Kind en Ziekenhuis en oprichter van Laat Ons Ouders Zijn) en Maria Derksen & Peta de Niet (ouwdeskundige & ervaringsdeskundige). Het symposium is bedoeld voor alle hulp- en zorgverleners die betrokken zijn in de zorg/ begeleiding van chronisch en ernstig zieke kinderen. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.scholingdichtbij.nl.

Auteur

Marc Jansen