Diggy Dex naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Diggy Dex geeft zaterdag 23 december een concert in De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop voor dit concert start woensdag 8 maart om 10.00 uur.

Diggy Dex is een bekende naam in de Nederlandse hiphopwereld. In september 2016 verscheen zijn vijfde album ‘Golven’ met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’. Deze single is nu al platina en wordt al meer dan een jaar gedraaid op diverse radiostations. Ook won hij met dit nummer de Buma NL Award voor ‘Beste Single Pop’. Diggy Dex had afgelopen zomer een hit met Ali B met het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’, waarop hij te zien was in het tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Het concert in De Oosterpoort begint om 20.00 uur. Kaarten (à 14 euro) zijn vanaf 8 maart verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl. https://youtu.be/JDd_BRlevbE

Auteur

Marc Jansen