Informatiemarkt 'Studiekeuze mbo' bij Alfa-college in Groningen

GRONINGEN

Het Alfa-college houdt donderdag 16 maart een informatiemarkt 'Studiekeuze mbo' op zijn locatie Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen.

Deze informatiemarkt is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en hun ouders/ verzorgers. Zij kunnen vragen stellen aan docenten. Bijvoorbeeld over de inhoud van middelbare beroepsopleidingen en doorstuderen aan het hbo. Voor enkele opleidingen zijn er korte (20 minuten) voorlichtingsrondes in de lokalen geprogrammeerd; tussen 18.30 en 19.30 uur. Verder zijn loopbaanadviseurs aanwezig voor advies over toelatingseisen, de arbeidsmarkt, beroepsperspectief en studiekeuze. Leerlingen die al weten welke studie ze willen volgen kunnen zich direct aanmelden.

Alle opleidingen op 1 locatie

Alle in Groningen gevestigde mbo-opleidingen van het Alfa-college presenteren zich 16 maart op de locatie Admiraal de Ruyterlaan 2. De informatiemarkt duurt van 18.00 tot 20.30 uur. Meer informatie: www.alfa-college.nl.

Auteur

Marc Jansen