Lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ in Het Paleis

GRONINGEN

Tweede Kamerlid Esther Ouwehand en kandidaat-Kamerlid Lammert van Raan van de Partij voor de Dieren staan zaterdag 11 maart met hun lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ in Het Paleis in Groningen.

Ouwehand en Van Raan nemen de luisteraars mee naar de wereld van de 'expressieve politiek'. “We laten zien dat idealisme het nieuwe realisme is waar de wereld dringend behoefte aan heeft”, licht Ouwehand toe. “Aan de hand van onze successen in 10 jaar Partij voor de Dieren in de Kamer én de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma maken we duidelijk dat wij hét politieke alternatief voor de gevestigde orde bieden. Het is tijd voor Plan B, omdat er geen planeet B is. “De Partij voor de Dieren heeft een unieke manier van politiek bedrijven”, vult Van Raan, nummer 3 op de kandidatenlijst, aan. “Wat is het effect van vasthouden aan idealen, waar de rest meer gericht is op compromissen en het verkrijgen van de macht? Daar gaan we uitgebreid op in tijdens onze lezing.” De lezing duurt van 14.15 tot 16.30 uur. Aanmelden: www.partijvoordedieren.nl/aanmeldformulier.

Auteur

Marc Jansen