Nic./ Alfa-college in play-offs voor promotie naar Korfbal League

GRONINGEN

Nic./ Alfa-college heeft zich zaterdag als kampioen van de Hoofdklasse A geplaatst voor de play-offs. Daarin treffen de Groningers de nummer 2 van de Hoofdklasse B: Avanti uit Pijnacker. Einddoel is promotie naar de Korfbal League.

Nic./ Alfa-college begint het tweeluik met Avanti zaterdag 11 maart om 20.00 uur met een wedstrijd in eigen huis, het Alfa-college aan de Kardingerweg 48. De terugwedstrijd is zaterdag 18 maart in Pijnacker. Mochten beide teams een duel winnen, volgt dinsdag 21 maart een derde, beslissende wedstrijd in Groningen.

Finale

De winnaar van de play-offwedstrijd speelt zaterdag 25 maart in Papendrecht tegen de winnaar van de andere play-offwedstrijd, KCC/SO Natural tegen Dalto/BNApp.nl. De winnaar van deze finale plaatst zich rechtstreeks voor de Korfbal League, de verliezer mag op herkansing in wederom een best of three tegen de nummer 9 uit de Korfbal League.

Auteur

Marc Jansen