Open dag tandartspraktijk King Dental in Groningen

GRONINGEN

Het centrum van Groningen is sinds eind vorig jaar een frisse tandartspraktijk rijker. Op 1 december 2016 opende tandarts Balazs Gyovai zijn praktijk aan de Aweg in Groningen: King Dental. “De klant moet zich bij ons een koning voelen”, aldus Gyovai. “Wij vinden het belangrijk een goede relatie op te bouwen en onze klanten te leren kennen.”

Gyovai werkt inmiddels al meer dan vijftien jaar als tandarts. Hij studeerde aan de medische universiteit in Boedapest en werkte in Hongarije, Zwitserland en Engeland. Sinds 2014 is hij actief in Nederland. Begin vorig jaar nam hij een praktijk aan de Aweg over. “De vorige eigenaar stopte met zijn zaak”, aldus Gyovai. “Het grootste deel van de klanten is overgegaan naar onze praktijk.”

Preventie

Bij King Dental werken naast de tandarts 2 assistentes: Jelena en Geke. Met zijn drieën zijn ze nu enkele maanden begonnen met de nieuwe uitdaging. In de praktijk kunnen mensen voor allerlei behandelingen terecht. Het beleid van de tandarts is vooral gericht op preventie. “Het is beter te voorkomen, dan achteraf te moeten genezen”, aldus Gyovai. Iedereen is welkom bij de nieuwe praktijk, van gezinnen met kinderen tot studenten. Ook mensen die overdag werken, kunnen bij tandarts Gyovai terecht. “We hebben de openingstijden aangepast zodat het voor werkenden ook mogelijk is bij ons een afspraak op maat te maken. Wij zijn daarin flexibel en proberen voor onze patiënten de beste oplossing te vinden.”

Open dag

De praktijk verwelkomt graag nieuwe klanten. Daarom houdt King Dental vrijdag 24 maart een open dag aan de Aweg 17. Van 14.00 uur tot 18.30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom. Gyovai: “Het is belangrijk dat de klanten weten hoe het er bij de tandarts aan toe gaat. Tijdens de open dag kunnen mensen kennismaken en allerlei vragen stellen. Het is goed als ze zich bij ons op hun gemak voelen. Bij King Dental is de klant koning.”

Auteur

Marc Jansen