Passenger naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Passenger geeft woensdag 7 juni een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Passenger is de artiestennaam van de Britse singer-songwriter Michael David Rosenberg. In oktober van het vorige jaar verscheen zijn achtste studioalbum ‘Young As The Morning, Old As The Sea’. Hij begon bijna een decennium eerder als echte troubadour.  In die tijd groeide Passenger uit van straatmuzikant tot één van de bekendste singer-songwriters ter wereld. Hij speelde ondertussen in de meest prestigieuze zalen en theaters over de hele wereld.  Zijn grootste hit ‘Let Her Go’ bereikte in 16 landen de nummer 1-positie. Kaarten (à 32 euro) zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl of Ticketmaster.nl https://youtu.be/9vCmCFCP6TM

Auteur

Marc Jansen