Bert Wagendorp in 'Naked Lunch' in Groninger Forum

GRONINGEN

Schrijver/ columnist Bert Wagendorp is donderdag 16 maart te gast in ‘Naked Lunch’ in de Groninger Forum Bibliotheek.

Wagendorp schuift om 12.30 uur bij Rense Sinkgraven aan tafel voor een stevige lunch en een goed gesprek over over de liefde voor boeken, kunst, muziek en films.

Bert Wagendorp

Bert Wagendorp (Groenlo, 1956) studeerde Nederlands in Groningen. Hij was sportverslaggever bij de Leeuwarder Courant en de Volkskrant. Sinds 2006 schrijft hij voor die laatste krant drie keer per week een nieuwscolumn.

Masser Brock

Hij debuteerde in 1995 als schrijver, met de novelle 'De proloog'. Daarna verschenen van zijn hand onder meer de verhalenbundel 'De dubbele schaar' (2005), de biografie van Ard Schenk (2009), en de romans 'Ventoux' (2013) en 'Masser Brock'. In april verschijnt de cd 'Lance the Opera', over wielrenner Lance Armstrong. Daarvoor schreef JW Roy de meeste muziek en Wagendorp de meeste teksten. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen