Reünie oud-leerlingen en -medewerkers H.N. Werkman College

GRONINGEN

Het H.N. Werkman Stadslyceum heeft voor zaterdag 6 mei een reünie georganiseerd. Deelname staat open voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Thorbecke College, de H.M. van Randwijk IVO-Mavo, de Scholengemeenschap Centrum, het H.N. Werkman College (tot 2010), het H.N. Werkman College (locatie centrum aan de Sint Jansstraat 11) en het H.N. Werkman Stadslyceum.

Hoewel nog wordt gewerkt aan het programma, staat al vast dat verschillende oud-docenten een lesje verzorgen. Verder wordt een foto-expositie ingericht, worden films uit het archief vertoond, wordt een Lodes-lokaal - vol herinneringen aan voorstellingen uit het verleden - ingericht, wordt een warm buffet geserveerd en gaan de voetjes van de vloer tijdens optredens van de lerarenband en een dj. De reüniecommissie roept oud-leerlingen op oud-klasgenoten op te sporen en aan te moedigen een kaartje te kopen.Op de website www.werkman-college.heefteenreunie.nl staan alle (oud-)docenten en oud-leerlingen gesorteerd op examenjaar en richting. Op dit moment zijn bijna 300 kaarten verkocht. De kaarten zijn verkrijgbaar via www.werkman-college.heefteenreunie.nl.

Auteur

Marc Jansen