Gospelsinger-songwriter Christian Verwoerd in Nieuwe Kerk

GRONINGEN

Gospelsinger-songwriter Christian Verwoerd geeft zaterdag 18 maart een concert in de Nieuwe Kerk in Groningen. Dit optreden is onderdeel van een concerttour georganiseerd in samenwerking met Red een Kind.

Christian Verwoerd brengt in dit concert zowel een reeks oude nummers als enkele nieuwe songs ten gehore. Deze nieuwe songs zijn geschreven voor het nieuwe album dat in de zomer wordt opgenomen. Verwoerd zing in zijn nummers over de komst van Gods koninkrijk. “Ik geloof dat we uitdragers van dat koninkrijk op aarde zijn, nu al", zegt de singer-songwriter. "We kunnen Gods boodschap van vrede en recht laten zien aan de mensen om ons heen.” Een van de nieuwe songs, ‘Mooie dromen’, heeft Verwoerd geschreven in zijn hoedanigheid van ambassadeur van Red een Kind. Het concert begint om 20.00 uur. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via www.truetickets.nl.

Auteur

Marc Jansen