Whiskyfestival in Der Aa-kerk in Groningen

GRONINGEN

In de Der Aa-kerk in Groningen wordt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart het Whisky Festival Noord-Nederland gehouden. Dit festival, dat steevast vele duizenden mensen naar de monumentale kerk lokt, is zowel leuk voor de echte whiskykenner als voor de beginnende whiskydrinker.

Whiskyimporteurs uit de hele wereld richten een stand in op het Whisky Festival Noord-Nederland. Verder geven internationaal bekende sprekers masterclasses, signeren whiskyschrijvers hun boeken én krijgt iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk.

Proeverijen

Voor de beginnende whiskydrinker zijn er tijdens het whiskyfestival speciale arrangementen, met een whiskyproeverij onder leiding van een ervaren spreker. Voor de meer gevorderde bezoekers zijn er diverse exclusieve proeverijen die los te boeken zijn.

Openingstijden

  • Vrijdag 24 maart: 19.00 uur tot 22.30 uur
  • Zaterdag 25 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur
  • Zaterdag25 maart: 19.00 uur tot 22.30 uur
  • Zondag 26 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur
Kaartverkoop: www.wfnn.nl.

Auteur

Marc Jansen