Milton Rodriguez Brazilian Project in Jazzcafé New Orléans in Groningen

GRONINGEN

Jazzcafé New Orléans in Groningen presenteert donderdag 16 maart Het Milton Rodriguez Brazilian Project.

Het Milton Rodriguez Brazilian Project is een project van Spaanse gitarist Miton Rodríguez. Hij probeert hierin, bijgestaan door enkele muzikanten uit verschillende landen, een brug te slaan tussen jazz en Braziliaanse muziek.

Milton Rodríguez

Milton Rodríguez verhuisde in 2015 naar Groningen om aan het Prins Claus Conservatorium de mastergraad 'New York comes to Groningen' te behalen. Hij kreeg hiervoor les van internationale muzikanten zoals Adam Nussbaum, Jonathan Kreisberg, Gilad Hekselman, Chico Pinheiro, Rogerio Boccato, Conrad Herwig en Joe Locke. Milton Rodríguez stond op enkele van de beste jazzfestivals van Spanje, zoals Heineken Jazzaldia en Madrid International Jazz Festival. In Het Milton Rodrigues Brazilian Project wordt hij bijgestaan door Diego Hervalejo (piano), Patrice Blanchard (bas) en Owen Hart Jr. (drums). Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen