Yarden Crematorium Groningen opent deuren voor publiek

GRONINGEN

Yarden Crematorium Groningen opent zaterdag 18 maart zijn deuren voor publiek. Deze openstelling vindt plaats in het kader van de Week van Zorg en Welzijn en OpenStad.

Locatiemanager Suzanne Veenstra-Riegen: "Bij uitvaartzorg komt veel meer kijken dan alleen het regelen van praktische zaken rondom de uitvaart. We helpen een betekenisvol afscheid voor iedereen mogelijk te maken door nabestaanden te ondersteunen en te inspireren bij het organiseren van een persoonlijkafscheid. Want als nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid, helpt dat bij hun rouwproces. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn en Open Stad laten wij belangstellenden graag zien hoe de organisatie binnen ons crematorium verloopt en wat er allemaal mogelijk is om voor iedereen een passend afscheid mogelijk te maken."

Open dag

Tijdens de open dag kunnen belangstellenden tussen 11.00 en 16.00 uur bij het crematorium aan de Crematoriumlaan 6 terecht voor een kijkje achter de schermen.Voor kinderen staan optredens van De Zandtekenaar geprogrammeerd. Meer informatie: www.yarden.nl/weekvanzorgenwelzijn.

Auteur

Marc Jansen