De Sluwe Vos, Eye-D & Hidden en Reinier Zonneveld naar Bevrijdingsfestival Groningen

GRONINGEN

Bevrijdingsfestival Groningen heeft donderdag 16 maart de line-up van dj-podium ‘Dansen bij de Bus’ gepresenteerd.

Met sets van onder meer De Sluwe Vos, Eye-D & Hidden en Reinier Zonneveld presenteert het festival zowel gerenommeerde dj’s als opkomend talent, thuis in genres variërend van house en techno tot drum and bass.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/EAPNHZAKkxo House-liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de komst van Mike Cervello en Magnificence. Het mannenmonopolie wordt doorbroken door Odette en Juliana Yamasaki.

Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen presenteert op 5 mei ruim vijftig nationale en internationale acts, verspreid over zes podia. Ook zijn er allerlei activiteiten in het Stadspark rond het thema ‘Geef vrijheid door’. Het festival komt mede tot stand dankzij de steun van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en het vfonds.

Auteur

Marc Jansen