OpenStad 2017: open bedrijvendag in de stad Groningen

GRONINGEN

Met het aansnijden van Knol's Groninger Koek bij Bos Recycling aan de Rouaanstraat in Groningen, wordt zaterdag 18 maart om 09.30 uur de tweede editie van OpenStad geopend. De officiële start van de open bedrijvendag van de stad Groningen is om 10.00 uur.

Tijdens OpenStad 2017 zetten bedrijven in de stad Groningen hun deuren open voor het publiek. Voor een kijkje in de keuken, om te zien wat zij maken, uitvinden of uitvoeren.

OpenStad

OpenStad is een initiatief van stad-Groninger ondernemers en wordt ondersteund door de bedrijvenverenigingen VBGW, VBZO en VBNO, het Fonds Ondernemend Groningen en de gemeente Groningen. OpenStad werkt samen met Groningen Bereikbaar: dankzij de inzet van de Slimme Kaart zijn alle deelnemende bedrijven moeiteloos te vinden, ook als er onvermoede wegwerkzaamheden zijn. Meer informatie: www.openstad050.nl

Auteur

Marc Jansen