Thomas Borggrefe met voorstelling over dementie in doopsgezinde kerk in Groningen

GRONINGEN

Thomas Borggrefe staat donderdag 23 maart met de eenakter 'Helderman' in de doopsgezinde kerk in Groningen.

'Helderman' is een theatervoorstelling over dementie, vergeten, gelukkig-zijn, muziek, ontreddering en het zoeken naar de grens van leven en dood. Wanneer is het leven met dementie niet meer leefbaar? Thomas Borggrefe is theatermaker en daarnaast parttime geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Sinds 1991 maakte hij vijf theatervoorstellingen over dementie. De voorstelling wordt gepresenteerd door thuiszorgorganisatie Buurtzorg Nederland, dat hiermee haar tienjarig bestaan viert, in samenwerking met het Dopers-Remonstrants (DoRe) Café in Groningen. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen