Groninger Forum presenteert: 'Your Cinema'

GRONINGEN

Het Groninger Forum geeft het publiek komend voor- en najaar zeven keer de mogelijkheid zijn of haar favoriete speelfilm op het witte doek te kijken. Dat doet het onder de titel 'Your Cinema'.

De eerste editie van 'Your Cinema' vindt woensdag 19 april (20.30 uur) plaats. Filmliefhebbers wordt gevraagd voor zondag 26 maart 18.00 uur een voorstel te doen; voorzien van 'een enthousiaste motivatie'.

Poll

Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt. Het publiek krijgt vervolgens drie dagen de tijd om via een poll op de Facebookpagina van het Groninger Forum zoveel mogelijk stemmen te winnen voor zijn of haar inzending. De film met de meeste stemmen wordt vertoond. Een voorstel inzenden kan via: yourcinema@groningerforum.nl.

Auteur

Marc Jansen