Kazakova, Van Keulen en Schurer te gast in 'Stand van Stad'#33

GRONINGEN

De locatie Hereplein van het Groninger Forum is zondag 26 maart toneel van de 33ste aflevering van de talkshow ‘Stand van Stad’. Zoals te doen gebruikelijk ontvangt talkshowhost Bram Douwes een keur aan stadse gasten: Joost van Keulen, John Schurer en Lilia Kazakova.

Alles wijst er op dat wethouder Joost van Keulen naar Den Haag vertrekt om plaats te nemen op een blauw zetel in de Tweede Kamer. Maar gaat hij daarvoor? En is dit de kans om een vrouw aan het college van B en W toe te voegen? Bram Douwes vraagt er naar. Verder praat hij met Lilia Kazakova, een jonge studente uit de Schilderswijk en tevens de populairste YouTuber en vlogger uit het Noorden. Ze is genomineerd voor een VEED-award en heeft 114.038 volgers op haar kanaal lily-like.com. John Schurer vertrekt als voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen. Bij Stand van Stad vertelt hij waarom.

Vaste gasten

Ook de vaste gasten zijn van de partij: Wabbesch Wabbesch showt zijn selfies, Marjolein Rover zocht naar glitter & glamour bij de Martinidogshow en Bram Esser ging op pad voor Opduiktv. De talkshow duurt van 16.30 tot 17.15 uur. Entree: gratis, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum.

Auteur

Marc Jansen