K's Choice naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

'K's Choice 25th Anniversary Tour - The Best Of' doet maandag 18 december 2017 De Oosterpoort in Groningen aan. Deze show staat in het teken van het 25-jarig bestaan van K's Choice. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 25 maart om 10.00 uur.

K’s Choice, de Belgische band rond Sarah en Gert Bettens, debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De doorbraak naar het grote publiek volgde twee jaar later met het verschijnen van ‘Paradise In Me’, met daarop de hit ‘Not An Addict’. In totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht, en een aantal live- en verzamelalbums. Daarnaast werkten broer en zus aan solocarrières, en brachten ze onder de naam ‘Bettens’ de soundtrack ‘Waving At The Sun’ uit.

Verzamelalbum

Vrijdag 24 maart verschijnt het verzamelalbum ’25’. Met alle bekende hits en een gloednieuwe versie van de wereldhit ‘Not An Addict’, opgenomen met Skin van Skunk Anansie.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/cZfKOmygkr4 Kaarten (à 25 euro) zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.

Auteur

Marc Jansen