Wandel- en schoenendag bij Spac Sport in Groningen

GRONINGEN

Het op het Kwinkenplein in Groningen gevestigde Spac Sport heeft voor zaterdag 25 maart een wandel- en schoenendag georganiseerd. “Deze dag zal geheel in het teken staan van alles dat met wandelen te maken heeft”, belooft de wandel- en bergwandelschoenenspecialist.

[caption id="attachment_69711" align="alignright" width="240"]Foto: Spac Sport Foto: Spac Sport[/caption] Bezoekers kunnen bijvoorbeeld profiteren van 25 euro inruilkorting op nieuwe wandel- of bergwandelschoenen; bij inlevering van de oude wandel- of bergwandelschoenen. Ook wordt tien procent korting gegeven op het verzolen van de wandel- of bergwandelschoenen. Hiervoor komt Paul den Ouden, de vaste schoenmaker van Spac Sport, naar Groningen. Wie zijn of haar schoenen laat verzolen, krijgt bovendien een paar veters cadeau. Omdat het dragen van echte wandelsokken heel belangrijk is, zijn de wandelsokken van het merk Meru Kardung zaterdag 25 maart in de aanbieding; twee paar halen, één paar betalen.

Leveranciers

Verder komt een aantal leverancier naar Groningen om te vertellen over zijn producten. Superfeet vertelt over het belang van een stabiele inlegzool. Grangers verhaalt over schoononderhoud. Het wandelschoenenmerk Hanwag presenteert zich aan het Groninger publiek. Het Zweedse merk Fjällraven laat een een wax-tafel inrukken om G1000-materiaal (gratis) te waxen. Huispodologe Saskia Venema geeft in samenwerking met de personeelsleden van Spac Sport gratis schoenadvies en advies over steunzolen. Herman Ossebaar vertelt over het Olavspad in Noorwegen. Simon Wijma vertelt over zijn wandelreizen in Spanje en Portugal. Messenslijper Bas Groeneveld slijpt zakmessen en/ of bijlen.

Auteur

Marc Jansen