Bevrijdingsfestival Groningen bevestigt Pé & Rinus, Thijs Pot en Hans Hannemann

GRONINGEN

Pé & Rinus, Hans Hannemann en The Voice of Holland-finalist Thijs Pot zijn bevestigd voor Bevrijdingsfestival Groningen. Zij staan vrijdag 5 mei op Podium Noord. 

Het lokaal zeer populaire duo Pé & Rinus gaf vrijdag 10 maart nog twee uitverkochte concerten in het Grand Theatre, de plek waar het precies 35 jaar geleden zijn debuutelpee 'Op Verziede in Waskemeer' presenteerde. Het duo, begeleid door de Containers, sluit Podium Noord 5 mei af met een set met alle oude hits.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/3BfOTmSZUrg Hans Hannemann bracht in 2016 zijn debuutalbum Makin’ Up for Livin’ Easy uit. Hij speelde op Oerol, deed mee aan de Popronde en toerde samen met Douwe Bob langs de grote zalen van Nederland. Ook 2017 begon goed, met shows op Eurosonic Noorderslag en een optreden in De Wereld Draait Door.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/YKSq4qb734k Thijs Pot behaalde in februari de finale van The Voice of Holland. Tijdens de Blind Auditions wist de jonge zanger uit Stadskanaal zowel Miss Montreal als Guus Meeuwis te overtuigen van zijn kwaliteiten. Als lid van ‘Team Guus’ moest Thijs zich uiteindelijk tevreden stellen met een vierde plaats.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/DmYCwO8msKM

Podium Noord

Ook Burdy, Dion Bouwes en Erwin de Vries spelen tijdens het Bevrijdingsfestival op Podium Noord. Daarnaast staan CT Heida, Krödde, Pieter van der Zweep en The Outtakes op het programma.

Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen presenteert vrijdag 5 mei ruim vijftig nationale en internationale acts, verspreid over zes podia. Ook zijn er allerlei activiteiten in het Stadspark rond het thema ‘Geef vrijheid door’. Het festival komt mede tot stand dankzij de steun van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en het vfonds.

Auteur

Marc Jansen