KEI on Stage Bandcontest in Vera

Groningen

[caption id="attachment_68756" align="alignright" width="180"] Het logo van de KEI-week 2017.[/caption]

GRONINGEN - Stichting KEI uit Groningen heeft voor donderdag 30 maart een KEI on Stage Bandcontest georganiseerd. Plaats van handeling is poptempel Vera in Groningen. In de KEI on Stage Bandcontest strijden de bands Hijacked, Katie Koss, The Mudd en The Desmonds om een plek in de programmering van de KEI-week, de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool.

HAAS

HAAS, de winnaar van vorig jaar, trad in de KEI-week op tijdens de Night of the Songs op de Grote Markt. HAAS schreef bovendien het KEI-lied.

DJ-contest

Stichting KEI organiseert dit jaar voor het eerst ook een KEI on Stage DJ-contest. Deze DJ-contest vindt 9 juni plaats tijdens een Megascholierenfeest in Club Kokomo. KEI-voorzitter Daan Brouwers: "Potentiële KEI-lopers wordt op deze manier betrokken in de keuze van een DJ die op hun eigen KEI-week komt draaien.” De KEI on Stage Bandcontest begint om 20.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen