Ladies Only met Babette Aquino bij Mo Lifestyle

GRONINGEN

Bij Mo Lifestyle in Groningen wordt woensdag 29 maart het evenement Ladies Only gehouden.

Tijdens dit evenement, georganiseerd door kledingadvies- en eventbureau StyleSense en interieurwinkel Bij Mo Lifestyle, laat Babette Aquino van StyleSense zien hoe vrouwen door het dragen van de juiste kleuren, kleding en make-up het mooiste van zichzelf naar boven brengen.

Babette Aquino

Babette Aquino wil thuisblijfmoeders, werkzoekenden, vrouwelijke ondernemers of dames die gewoon een gezellig avondje willen, ervan bewust maken dat investeren in de uiterlijke presentatie hun persoonlijke en zakelijke succes positief kan beïnvloeden. De eerste indruk wordt namelijk binnen een paar seconden gemaakt. Onderzoek toont aan dat 55 procent gebaseerd is op hoe we ons presenteren.

Producten ervaren

Naast waardevol stijladvies van Aquino, kunnen bezoekers huidverzorging- en make-up-producten van het merk Blèzi ervaren en testen. Verder wordt een persoonlijk kleuranalyse ter waarde van € 89 verloot, krijgen de dames Blèzi make-up cadeau bij het boeken van een workshop wordt korting gegeven op de aanschaf van Blèzi-producten. Ook zijn er hapjes en drankjes. Ladies Only is van 19.30 tot 22.00 in Bij Mo Lifestyle aan de Verlengde Hereweg 76-1 te Groningen. Aanmelding: babette@stylesense.nl.

Auteur

Marc Jansen