Voorjaarsconcert Grootkoor Groningen in Immanuelkerk

GRONINGEN

Het Grootkoor Groningen geeft woensdag 29 maart een voorjaarsconcert in de Immanuelkerk in Groningen.

Het door Etty van der Mei en Nan van Groeningen geleide 150-koppige koor brengt hierin zowel bekende als onbekende koorwerken en musicalliederen ten gehore.

Getalenteerde solisten

Het koor wordt voor deze gelegenheid versterkt met getalenteerde solisten als de jonge zangeres Lieneke van Eijkelenburg uit Musselkanaal, fluitiste Erica Vogel uit Wezep, hoboïste Marije Jousma uit Groningen, trompettist Daan Rekker uit Drachten en de pianist Mark Brandwijk uit Krimpen aan de IJssel. Het concert begint om 20.00 uur. Kaartverkoop: Bruna Overwinningsplein of zing@grootkoor.nl. Meer informatie: www.grootkoor.nl

Auteur

Marc Jansen