Concert Gemengd Dameskoor Groningen bij VRIJDAG

GRONINGEN

Het Gemengd Dameskoor Groningen geeft zondag 2 april een concert bij VRIJDAG in Groningen. Het concert is getiteld: 'Lente Uitje'. 

De in leeftijd, achtergrond en leefstijl verschillende leden van het Gemengd Dameskoor zijn verdeeld over vier stemgroepen: 1e en 2e sopranen en 1e en 2e alten. Het repertoire kent een grote verscheidenheid: meerstemmig klassiek, hedendaagse musical- en filmmuziek, easy listening en wereldmuziek. Bij VRIJDAG staan nummers als 'May it be', 'Adiemus', 'Frou van mais', 'Libertango' en 'L'amour de moy' op het programma.

Gastoptreden Fier!

Het driekoppige vrouwenensemble Fier!, net als het Gemengd Dameskoor begeleid door pianiste Margreet Puite, verzorgt een gastoptreden. Het zingt wereldmuziek. Aanvang: 15.00 uur.

Auteur

Marc Jansen