Ledengesprek PvdA in De Brink in Helpman

GRONINGEN

Woonzorglocatie De Brink in de wijk Helpman in Groningen is zaterdag 1 april toneel van het Ledengesprek van de afdeling Groningen stad van de PvdA. Twee dagen later houden de sociaaldemocraten er het 'Gesprek van Helpman'.

Voor het Ledengesprek zijn alle PvdA-leden in Helpman uitgenodigd. Om te praten met gelijkgestemden, om oude banden aan te halen, om gezamenlijk de schouders onder de sociaaldemocratie te zetten of voor een bakje koffie. Het Ledengesprek duurt van 12.00 tot 13.00 uur.

Gesprek van Helpman

Maandag 3 april houdt de PvdA van 20.00 tot 22.00 uur het 'Gesprek van Helpman' in ZINN-locatie De Brink. Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de wijk uitgenodigd. Zij kunnen zelf bespreekpunten aandragen.

Auteur

Marc Jansen