Tweede Groningen Urban Trail uitverkocht

GRONINGEN

De startbewijzen voor de tweede editie van de Groningen Urban Trail zijn allemaal de deur uit. Dat betekent dat zondagochtend 2 april drieduizend hardlopers zich wagen aan het loopevenement van 10 kilometer door verschillende (historische) Groningse gebouwen.

De deelnemers krijgen dit jaar 22 bijzondere locaties voor hun kiezen. Zij lopen onder andere door The Big Building, Academiegebouw, Puddingfabriek, stadscafé Pronk, stadhuis en andere historische gebouwen.

Urban Trail Series

Lopers die geen startbewijs hebben weten te bemachtigen maar toch nog mee willen doen aan een Urban Trail, kunnen zich inschrijven voor de Utrecht Urban Trail op paasmaandag 17 april. 16 juli volgt de eerste Zwolle Urban Trail. Meer informatie: www.urbantrailseries.nl

Auteur

Marc Jansen