Groninger première ' Verdwijnen' in RKZbios in Groningen

GRONINGEN

In de RKZbios in Groningen wordt zaterdag 1 en maandag 3 april de Nederlands/ Noorse film ‘Verdwijnen’ vertoond. Deze film van Boudewijn Koole was nooit eerder te zien in Groningen.

'Verdwijnen' gaat over Roos. Zij is op bezoek bij haar moeder Louise in Noorwegen om de verjaardag van halfbroertje Bengt te vieren. Het welkom is niet al te hartelijk. Bengt is boos omdat Roos een lange tijd weg is geweest en de verhouding tussen Roos en Louise is sinds jaar en dag stekelig. Met Bengt is het snel bijgelegd, maar bij Louise ligt het een stuk moeilijker. Ze is echter vastbesloten om haar moeder te bereiken. Roos is namelijk ongeneeslijk ziek, waardoor dit de laatste kans op verzoening met haar moeder is. De film begint (beide keren) om 20.30 uur.

Auteur

Marc Jansen