Expositie 'Overeenkomstig - onderscheidend' bij Y2 in Groningen

GRONINGEN

In ateliercomplex Y2 in Groningen wordt zondag 2 april de tentoonstelling 'Overeenkomstig - onderscheidend' geopend.

Deze expositie toont tekeningen, schilderijen, beelden, een video-installatie en foto's van Eva Signer, Mirjam Verweij en Xander Zwiers. Deze beeldend kunstenaars studeerden vorig jaar af aan ArtEZ in Zwolle. Hun werk vertoont meerdere overeenkomsten maar brengen door gebruik van structuren, patronen en een eigen beeldtaal verschillende boodschappen over. De expositie is zondag 2 april van 14.00 tot 17.00 uur geopend. Na de opening is 'Overeenkomstig - onderscheidend' tot en met 26 april op woensdagen tussen 13.00 en 17.00 en in de weekenden tussen 12.00 en 17.00 uur te bezoeken.

Auteur

Marc Jansen