Paasei zoektocht bij HEMA Groningen

GRONINGEN

Familie Paashaas roept alle Groningse kinderen op om deel te nemen aan HEMA’s grootste paasei zoektocht ooit.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar worden uitgedaagd vijf paaseitjes te vinden bij HEMA Herestraat. Door de juiste nummers bij het juiste paaseitje op de speciale zoektochtflyer in te vullen, krijgen de jonge deelnemers een vrolijke knutselplaat bij de kassa. In totaal zijn vier verschillende knutselplaten te verdienen met HEMA’s paasei zoektocht. Elke knutselplaat staat in het teken van een van de bekende hazen: vader Paashaas Charles, zijn echtgenote Juliette, hun creatieve dochter Inez of de ondeugende Richie. Alle bezoekers van de HEMA aan de Herestraat in Groningen krijgen bovendien de mogelijkheid om met een levensechte cut-out-versie van familie Paashaas op de foto te gaan. De paasei zoektocht duurt van maandag 3 tot en met zondag 16 april. Deelname is gratis.

Auteur

Marc Jansen