Bevrijdingsfestival Groningen presenteert Local Heroes

GRONINGEN

A Fugitive, Model Depose, LGHTNNG, Joost Dijkema, Electropoëzie, Kinoo, Haas, Hollow Men en We Love You Sally Lightfoot zijn bevestigd voor het Local Heroes-podium van Bevrijdingsfestival Groningen.

Het programma, dat is samengesteld door POPgroningen, kent nog één lege plaats. Deze is gereserveerd voor de winnaar van de POPgroningen Talent Award. De finale van deze talentenjacht vindt 29 april plaats in Vera.

Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen presenteert vrijdag 5 mei ruim vijftig nationale en internationale acts, verspreid over zes podia. Verder zijn er allerlei activiteiten in het Stadspark rond het thema ‘Geef vrijheid door’. Het gratis festival komt mede tot stand dankzij de steun van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en het vfonds.

Auteur

Marc Jansen