Masterclasses en concerten in Museum Vosbergen

EELDE

Het Tsjechische Bennewitz Strijkkwartet en klarinettist Harry-Imre Dijkstra geven zowel zaterdag 8 als zondag 9 april een masterclass in Museum Vosbergen in Eelde.

Voor de masterclasses hebben zich acht ensembles aangemeld: een duo, twee pianotrio’s, drie strijkkwartetten en een pianokwintet.  Het betreft conservatoriumstudenten, gevorderde amateurs en beroepsmusici. De masterclasses worden afgesloten met een concert door het Bennewitz Kwartet. Ook de masterclassdeelnemers laten hierin van zich horen. De programma’s van de concerten worden nader bekendgemaakt; ze worden gedeeltelijk bepaald door de resultaten van de lessen.

Publiek

Zowel de masterclasses (6 euro) als de concerten (15 euro) zijn toegankelijk voor publiek. De lessen beginnen (beide dagen) om 10.00 uur, de concerten om 20.15 uur. Reserveren: 050-3081291 of info@museumvosbergen.nl.

Auteur

Marc Jansen