Laatste aflevering 'Uut de Hoogte' voor zomerstop

GRONINGEN

In het Der Aa-Theater in Groningen speelt van dinsdag 11 tot en met zaterdag 22 april de negende aflevering van theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte'.

Als het aan regisseur Jack Nieborg ligt, laat aflevering 9, 'Beoordelings', een blijvende impressie achter. Bijvoorbeeld omdat er een boel op het spel staat voor Daan Dijksterhuis. Hij mag het tijdens de wereldkampioenschappen Halma opnemen tegen de wereldgrootmeester. Nel krijgt ein-de-lijk te horen wat er aan haar scheelt, en Buurman Bolhuis krijgt het aan de stok met de Keuringsdienst van Waren. En krijgen we nou te horen waar Gré al die tijd is geweest?

Zomerstop

Aflevering 9 van het theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte' is de laatste aflevering voor de zomerstop. Maar fans hoeven zich geen zorgen te maken: van september tot en met december volgen nog drie afleveringen.

Uut de Hoogte

Uut de Hoogte is bedacht door regisseur Jack Nieborg en wordt geschreven door Frank den Hollander en Jan Veldman. Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar op www.uutdehoogte.nl en via de VVV in Groningen. Wie de vorige afleveringen gemist heeft, hoeft zich geen zorgen te maken: de voorstellingen zijn ook prima los van elkaar te zien. Bovendien wordt er na elke aflevering een terugblik op de website gezet.

Auteur

Marc Jansen