Gezinsbode verloot startbewijzen GasTerra Ladiesrun

GRONINGEN

De Groninger Gezinsbode mag als mediapartner van GasTerra Ladiesrun Groningen vijf keer twee startbewijzen plus running shirts verloten onder haar lezeressen.

Geïnteresseerd? Stuur voor 1 mei jouw naam, de naam van je loopmaatje, de te lopen afstand en jullie T-shirt-maten naar ndc.weekbladen@gmail.com. De winnaressen krijgen voor 14 mei persoonlijk bericht.

GasTerra Ladiesrun Groningen

De tiende editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen wordt zondag 11 juni 2017 gelopen op een vernieuwd parcours. Het parcours is aangepast om het evenement nóg leuker te maken voor de deelneemsters en toeschouwers. De routes van 5, 7,5 en 10 kilometer voeren nu alle door het Noorderplantsoen. De finishlijn ligt in alle gevallen op de Vismarkt. Meer informatie: www.ladiesrungroningen.nl

Auteur

Marc Jansen