Andy McKee naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

De Amerikaanse fingerstyle gitarist Andy McKee geeft dinsdag 26 september een concert in De Oosterpoort in Groningen. 

Het spel van Andy McKee is niet alleen auditief maar ook visueel spectaculair. De manier waarop hij, gebruikmakend van verschillende tunings, tapping, capos en 2-handen-techniek en percussieve aanslag, zijn gitaar inzet als een volledig orkest leidde op YouTube tot een score van tussen de 5 en 50 miljoen views.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/BfF4QLO-L_4

Live Book

Na vijf studioalbums bracht McKee in 2016 zijn eerste livealbum uit. Met de release van ‘Live Book’ is McKee de eerste signing op CPG Sounds, het label van Tommy Emmanuel. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 16 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl.

Auteur

Marc Jansen