Inschrijving 4 Mijl van Groningen opent 19 april

GRONINGEN

De inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen 2017 wordt woensdag 19 april om 12.00 uur geopend. De 31ste editie van dit traditionele loopfeest vindt zondag 8 oktober 2017 plaats.

De 4 Mijl bestaat uit een recreantenloop, wedstrijdloop, bedrijvenloop, Chiquita jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en een Charity Run speciaal voor het goede doel. De bedrijvenloop is ook dit jaar opgesplitst in een bedrijven recreanten- en wedstrijdloop. Aan de 31ste editie van de 4 Mijl kunnen in totaal 23.000 mensen meedoen.

4Mijl4You

De 4 Mijl van Groningen wordt zaterdagavond 7 oktober voorafgegaan door de zevende editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor groepen en individuen die de 4 Mijl wel willen volbrengen, maar dit niet hardlopend willen of kunnen doen. De inschrijving voor de 4Mijl4You opent 13 juni.

Menzis-verzekerden

Voor duizend verzekerden van 4 Mijl-hoofdsponsor Menzis opent de inschrijving vandaag (woensdag 12 april) al; om 17.00 uur. Het gaat hierbij om deelnemers aan het Menzis-spaarprogramma SamenGezond. Met dit programma stimuleert de zorgverzekeraar mensen gezonder te leven. Deelnemers worden voor gezonde activiteiten beloond met interessante kortingen, leuke producten of uitjes. Inlevering van 500 Samen-Gezond-punten levert de Menzis-verzekerden € 5 korting op de inschrijving (op: samengezond.nl/4mijl) op. https://youtu.be/lWCRIBPwQn8

Kids United

Elk jaar staat bij de 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal. Dit jaar is dat Kids United, de voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra kunnen bij hun inschrijving een Kids United-polsbandje bestellen. Verder kan iedereen 8 oktober een donatie doen bij de collectanten. Met de opbrengst van de 4 Mijl van Groningen wil Kids United een eigen mini-stadion realiseren.

Auteur

Marc Jansen