Benefietconcert Albertus Magnus voor Beatrix Kinderziekenhuis

GRONINGEN

Studentenvereniging R.K.S.V. Albertus Magnus heeft een benefietconcert voor het Beatrix Kinderziekenhuis georganiseerd. Dit benefietconcert vindt donderdag 20 april plaats op de Vismarkt.

De line-up bestaat uit onder anderen Joost Marsman, bekend van Is Ook Schitterend, Erik Mesie (Toontje Lager), Swifty, Wander en de lustrumband van Albertus Magnus.

Stadjersweek

Het benefietconcert is het hoogtepunt in de programmering van de Stadjersweek Lustrum Albertus Magnus; 19 tot en met 22 april. De studentenvereniging organiseert eens per vijf jaar een week vol activiteiten voor de stad. Doel van de Stadjersweek Lustrum Albertus Magnus is het bevorderen van de integratie tussen Stadjer en student. Albertus maakt immers al 120 jaar dankbaar gebruik van het gedeelde 'Pronkjewail', een goede reden om activiteiten te organiseren voor, door en met de bewoners van de stad.

Kledingmarkt

Het benefietconcert gaat gepaard met een vintage kledingmarkt. De opbrengst van de kledingverkoop gaat eveneens naar het Beatrix Kinderziekenhuis. Het benefietconcert begint om 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen